Summa sidvisningar

tisdag 13 maj 2008

Marie Fredriksson

En gullig sak som jag såg i en tidning idag är när hundar har flytväst på sig. I det här fallet så rörde det sig om nån slags räddningshund som skulle leta i vattenbrynet efter någon som drunknat och hade därför en flytväst på sig. I normala fall så hatar jag kläder på hundar men en flytväst var inte helt fel. Något som inte är gulligt utan direkt obehagligt är Marie Fredriksson. Hennes hesa sångröst får mig att krypa ihop och tänka lugna fina tankar. Förutom att inte kunna sjunga ser hon direkt hotfull ut med sin blonderade snagg anno 1989. Hon ser ut som en kvinnlig version av Rambo minus musklerna. Men om man tittar närmare så ser man mord i hennes blick.

3 kommentarer:

Marie sa...

Din elaking.. hehe, men hon har ett vackert flrnamn iaf, det håller du väl med om ;-)

agnethamaria sa...

Men hallå! Så här skriver man inte. Du ger dig på en av våra mest väletablerade och världsberömda sångerskor och det är så naivt och samtidigt löjeväckande att du inte kan något om musik och inte vet vad du talar om. Det är så lågt av dig att dessutom kommentera hennes utseende. Hur ser du ut själv egentligen?
Vet du om att ditt uttalande gränsar till förtal, för att inte tala om hur smaklöst det är. Tag genast bort detta inlägg! Bara för att en person råkar utöva sitt yrke i offentlighetens ljus betyder inte att du har rätt att gå till regelrätta personangrepp! Håll dina åsikter för dig själv om du inte kan hålla diskussionen på en konstruktiv nivå.

Anonym sa...

Hur kan en blond kvinna se ut som Rambo utan muskler - det är ju musklerna som är själva definitionen av Rambo! Sen så undrar jag lite över den här bilden av Marie F. som hes och med mord i blick. Oavsett om man gillar hennes sång eller ej så kan den ju inte riktigt definieras som hes, hon är trots allt inte Janis Joplin.

Det verkligt intressanta blir därför varför du upplever henne så eller väljer den beskrivningen. Mobbade nån hes snaggad blondin dig i högstadiet? Eller vill du bara genom att göra ner Marie F's kläder förtränga dina egna klädval under åttiotalet?

Så starka ord är hursomhelst rätt psykologiskt intressanta.
;-D

/TP